VICTORY by Casa Nobel

În cea mai nouă și modernă zonă din Brașov, în Noul Tractorul, chiar lângă Coresi Mall, pe o suprafață de 3,8 hectare construim cel mai ambitios proiect al nostru, Victory by Casa Nobel.

Dorim să construim un ansamblu rezidențial compact, echilibrat, cu tot ce este nevoie: 706 apartamente cu 1, 2 si 3 camere, 10 spații comerciale, 625 parcări supraterane, 128 parcări subterane, adăposturi ALA la subsolul blocurilor. Am alocat spațiilor verzi un procent de 29% din suprafața terenului rezultând astfel distanțe generoase între clădiri și un parc central de 3200 de metri pătrați. Cele 706 apartamente sunt amplasate în 9 clădiri concentrate în jurul parcului central: 1 clădire cu Subsol + Parter + 3 Etaje, 4 clădiri cu Parter + 3 Etaje și 4 clădiri cu Subsol + Parter + 10 Etaje.

Clădirile vor avea structura de rezistență din beton armat și zidărie interioară și exterioară din cărămidă ceramică cu goluri. Vor fi termoizolate cu vată bazaltică de 10 cm, iar tâmplaria PVC Salamander cu 7 camere și 3 foi de sticla vor asigura un bun confort termic si fonic. Fiecare clădire este dotata cu 1 sau 2 ascensoare de persoane Schindler.
23 de garsoniere, 268 apartamente cu 2 camere și 412 apartamente cu 3 camere vor fi disponibile treptat odată cu începerea lucrărilor la fiecare bloc în parte.

Apartamentele se predau la cheie, branșate la utilități, gata pentru a te muta în ele. Vor dispune de centrală termică de apartament, băile vor fi utilate complet, iar finisajele sunt de cea mai înaltă calitate.

Apartamentele se pot achiziționa direct de la dezvoltator prin diferite modalități de plată: Integrală, Eșalonată, Credit Prima Casa, Credit Ipotecar.

Apartamente

Apartamente 2 camere

LIVING 1

Apartamente 3 camere

BUCATARIE 12333

În prezent, zona Tractorul a devenit una dintre cele mai căutate zone din Brașov pentru locuințele noi, atât de către tinerele familii, cât și de către persoanele care doresc să se stabilească în oraș. 

Planurile de dezvoltare ale acestei zone sunt susținute și prin demersurile autorităților locale, care dezvoltă infrastructura, în conformitate cu planul urbanistic zonal, pro-european.

Modalități de plată

Plată integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale.

Plata în 3 tranșe

Dacă nu dispuneți de toți banii odată, puteți plăti eșalonat

Prima casă

Unul dintre cele mai mici avansuri de pe piața imobiliară.

Credit ipotecar

Vă oferim gratuit servicii de consultanță financiară!

Materiale și finisaje

Când vine vorba despre locuința ta nu există loc de compromisuri.
Realizarea apartamentelor Casa Nobel nu ar fi posibilă fără contribuția celor mai buni producători de materiale și finisaje:

finisaje desktop
logo uri finisaje copy