Noul Proiect Casa Nobel

CASA NOBEL revine pe piața imobiliară brașoveană cu noul proiect după succesul primului proiect, situat pe str. Nicolae Labiș din Cartierul Tractorul.

Noul proiect CASA NOBEL se va dezvolta pe Str. Nicolae Labiș, la doar 300 m de proiectul finalizat și își propune să ofere o varietate de apartamente menite să satisfacă și să acopere cererea înregistrată în ultima perioadă din partea clienților.

Poziționat în cea mai dezvoltată și mai căutată zonă a Brașovului, cartierul Tractorul, noul proiect imobiliar CASA NOBEL, oferă posibitatea de ați alege apartamentul mult dorit în una dintre cele două tipuri de construcții: Parter + 2 Etaje + Mansardă sau Parter + 4 Etaje. Vom construi garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere, în total 276 de apartamente optim gândite, dispuse pe 6 clădiri.

Apartamentele au o bună compartimentare interioară a spațiului de locuit, cu mare atenție la necesitățile vieții contemporane, cu suficiente spații de depozitare și suprafețe generoase atât pentru interiorul apartamentelor, cât și pentru terase.

Folosirea tehnologiilor de ultimă generație la dotarea apartamentelor, de la zidarie și termoizolație, la suprafețele vitrate foarte generoase, dar alese pentru cea mai bună termo și fonoizolare la centralele termice profesionale alese pentru un consum redus de energie și un confort termic sporit, la dotarile spatiilor comune ( lifturi electrice, videointerfon, loc de parcare pentru fiecare apartament, spații verzi).

În noul proiect vă oferim posibilitatea de a vă personaliza apartamentul, alegând din modelele designerilor noștri, create conform noilor tendințe în amenajare interioară.

Prin poziționarea strategică în cadrul cartierului Tractorul, față de punctele de interes urban, ne-am propus să reducem timpul petrecut în trafic și să oferim un acces facil la serviciile și facilitățile necesare pentru un stil de viață cât mai relalaxat ( proximitatea față de Coresi Mall, școli, grădinițe, spitale și centre medicale, săli de fitness, săli de evenimente, parcuri).

Renderings 126 ap P+2+M-1
Renderings 126 ap P+2+M-2
Renderings 126 ap P+2+M-3
Renderings 126 ap P+2+M-4
Renderings 126 ap P+2+M-5
Renderings for P+4 150 ap-1
Renderings for P+4 150 ap-2
Renderings for P+4 150 ap-3
Renderings for P+4 150 ap-4

Garsoniere

Garsoniere

Cere oferta

2 camere

Apartamente cu 2 camere

Cere oferta

3 camere

Apartament cu 3 camere

Cere oferta