Materiale și finisaje

Standardul nostru este premium!

Când vine vorba despre locuința ta nu există loc de compromisuri.
Realizarea apartamentelor Casa Nobel nu ar fi posibilă fără contribuția celor mai buni producători de materiale și finisaje.
În această pagină vă prezentăm din ce este făcută Casa Nobel.

Placări ceramice: Baldocer

Pentru placajele din bucătărie, hol și băi, am ales de la producătorul spaniol Baldocer, 5 colecții de plăci decorative în nuanțele naturii: Arkety, Pierre, Bayona, Ozone și Carpatos. Iată câteva propuneri de combinații:

Colecția ARKETY

Plăci din pastă albă rectificate 30cmx60cm

Plăci porțelanate rectificate 60 cm x 60 cm

Colecția pierre
Colecția ozone

Plăci din pastă albă rectificate 30 cm x 60 cm

Plăci porțelanate rectificate 60 cm x 60 cm

Colecția bayonna

Plăci porțelanate rectificate 30 cm x 60 cm

Plăci porțelanate rectificate 60 cm x 60 cm

colecția carpatos

Plăci porțelanate rectificate 20 cm x 120 cm

Parchet: Kronospan

Pentru pardosirea camerelor folosim plăcile decorative din HDF de 10 mm produse de Kronospan. Am ales aceste plăci datorită aspectului autentic, rezistenței la trafic și apă și a proprietăților antibacteriene. Iată cele 5 decoruri propuse:

Uși de interior: Jeld-Wen

Ușile de interior marca Jeld-Wen au o structură cilindrică-RSPK care oferă o stabilitate ridicată și o izolare fonică bună (greutatea suprafeței este de aproximativ 15 kg/mp). Finisajul Duritop este o suprafață stratificată din rășini termoizolante rezistentă la abraziune. Noi vă recomandăm ușile albe, dar dacă nu sunt pe gustul dumneavoastră puteți să optați pentru decorul Arțar.

Uși de acces în apartamente: Megadoor

Pentru o siguranță și o fonoizolație crescute am ales ușile de acces în apartamente Megadoor. Acestea sunt formate din toc și pervaz exterior metalic profilat și ramforsat și prag profilat înclinat. Foaia de ușă are o structură metalică îmbrăcată cu 2 plăci MDF și izolație interioară cu polistiren, rezultând astfel o izolație excelentă atât termică cât și fonică. Sistemul de închidere este monobloc cu 2 zăvoare în 3 puncte și 4 bolturi fixe pe partea cu balamalele, având un înalt grad de siguranță.

Tâmplărie PVC

Profilul PVC Salamander Steamline 76 plus cu 7 camere, sticlă tripan și feroneria roto nx ne garantează o tâmplarie cu un grad ridicat de izolație termică și fonică, dar și cu o durată lungă de viață.

Ascensoare Schindler

Când vine vorba de blocuri înalte, mare atenție la numărul de ascensoare și la calitatea lor! Nu riscăm nimic și alegem ascensoarele electrice de la Schindler! Ascensorul pentru persoane Schindler combină forma cu funcţionarea. Tehnologia de ultimă oră îl fac să fie uşor de integrat în clădirile noastre. Construit să îndeplinească standardele elveţiene în ceea ce priveşte precizia, Schindler are şi fiablilitatea şi confortul încorporate. 

Modul de operare şi construcţia acestui ascensor au fost special proiectate pentru o funcţionare cu zgomot redus. Este un produs care se încadrează în clasa A din punctul de vedere al eficienţei energetice.

Videointerfon Electra

Le-am folosit de la început și nu ne-au dezamăgit niciodată! Alegem în continuare să dotăm clădirile cu sistem de videointerfon Electra pentru un plus de siguranță.

Aparatură electrică: Schneider Electric

Pentru calitatea înaltă, designul plăcut, dar și pentru fiabilitate, am ales aparatura electrică modulară Unica de la Schneider Electric.

Termoizolație: Rockwool

Eficiența energetică este foarte importantă. Pentru termoizolația exterioară a clădirii, dar și pentru protecția fonică și protecția la foc, ne bazăm pe vata bazaltică de 10 cm, FrontRock de la Rockwool. Plăcile de vată bazaltică ”Dual Density” au 2 straturi integrate, hidrofobizate în masă. 

Stratul superior în grosime de până la 20 mm, are o densitate mărită care îi conferă rezistență superioară la acțiuni mecanice și impact. Stratul inferior are o densitate care îi conferă un coeficient de transfer termic îmbunătățit.

Centrale termice: Vaillant

Vaillant oferă tot ce v-aţi putea dori de la o soluţie modernă de încălzire şi apă caldă menajeră: calitate înaltă, tehnologie de ultimă generaţie şi robusteţe, alături de peste 140 de ani de experienţă germană. Totul într-o singură centrală termică cu tehnica condensării.

Obiecte sanitare: Ideal Standard

Pentru mai bine de 100 de ani, Ideal Standard International este lider în industria sanitară prin inovație. Ne bazăm pe produsele lor recunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor, produse ce depășesc normele și specificațiile pentru a seta în această industrie standarde de vârf. Experiența noastră în produse ceramice precum și în baterii ne permite să oferim design complet de înaltă calitate pentru designul de baie.

Zidărie: Porotherm

Blocurile ceramice Porotherm de la Wienerberger oferă soluția potrivită pentru o casă făcută să dureze. Prin utilizarea argilei arse la temperaturi ridicate, se asigură nu doar un mediu prietenos cu natura, dar și durabilitate în timp pentru casa ta.

Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație în procesul de producție este garanția că produsul final este potrivit proiectelor arhitectonice moderne, ce sunt performante energetic și sustenabile.

Toate acestea puse în operă inteligent, armonios, cu simțul responsibilității, de o echipă experimentată și devotată, dau naștere unor apartamente confortabile, moderne, cu un design natural, care permite orice amenajare. Numai bune de numit ACASĂ!

Hai să vorbim despre acasă!

+40757.278.827

Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
Sâmbătă: 9:00 – 12:00
Duminică: cu programare

Adresă: strada Nicolae Labiș 32, Brașov

Email: vanzari@casanobel.ro