Modalități de plată

Plata integrală

Beneficiază de cel mai bun preț

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală! În acest caz, apartamentul pe care îl dorești poate fi achitat integral în termen 1 lună de la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare.

Prețurile includ TVA (5%).

Cere oferta

Plata integrală

Investește eșalonat

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în 3 tranșe. Alegând acest tip de achiziție, veți beneficia de un preț avantajos pentru locuința dumneavoastră și veți plăti:

  • Prețul locuințelor, în acest caz, diferă ușor de prețurile valabile prin plata integrală la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare.
  • Prețurile includ TVA de 5%

Cere oferta

Plata în tranșe

Alege cea mai simplă variantă de a deveni proprietar!

Acum este foarte ușor să devii proprietarul unui apartament!

Accesezi un credit prin programul guvernamental Prima Casă, plătești cel mai mic avans de pe piața imobiliară și obții cele mai mici rate la bancă, pe care începi să le plătești doar după ce îți primești locuința!

Vezi detalii

Plata prin programul Prima Casă

Apelează la un credit ipotecar!

Dorești o locuință nouă, dar ai nevoie de finanțare?

Cere relații consultanților noștri și primești informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar!

Oferim gratuit servicii de consultanță financiară!

Cere oferta

Plateste cu credit ipotecar