Garsoniere

 

Este locuința TA nouă și cochetă!

Apartamentele cu o cameră sunt ideale atât pentru persoanele singure - indiferent de vârsta pe care o au – cât și pentru cuplurile moderne, mereu în formă, deseori pe drumuri, dar care mereu își doresc să se întoarcă în intimitatea căminului propriu! Spațiul studioului este bine compartimentat, spațios și totodată ergonomic.

Apartament Studio

b_h_interior_garsoniera_001
g_h_app_2_tip_1_livingroom_004
green_hanson_bathroom
kitchen_red_new_001

Amplasamentul ales pentru dezvoltarea ansamblului Grandis Residence by Casa Nobel oferă tuturor locatarilor o viață confortabilă, modernă, citadină, dar foarte aproape… de natură!

Apartament Studio

Suprafața utilă Terasa
40,70 mp 4,02 mp
  • Pentru orice apartament cumparat in complexul nostru rezidential, veti primi GRATUIT locul de parcare.
    Apartamentele de la parter beneficiaza de gradini de minim 25 mp, pozitionate  pe toata lungimea apartamentului achizitionat.
  • Avantaj: Boxă la fiecare etaj!
  • Prețurile includ TVA (5%).

Primești locuinta la cheie! Tot ce îți rămâne de făcut este să îi dai viață noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău…și te vei simți Acasă!

Având o priveliște extraordinară spre Vârful Tâmpa și fiind totodată situat foarte aproape de mall-ul Coresi, cel mai mare centru comercial al Brașovului, Grandis Residence by Casa Nobel este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc un cămin, o casă nouă cu toate condițiile, la doi pași de oraș!

Contactați-ne pentru a solicita o ofertă. Absolut fără obligații din partea dumneavoastră.

Vă rugăm introduceți codul din imaginea de verificare în căsuța de mai jos.