Rainbow by Casa Nobel

Aflat într-o zonă liniștită, retrasă de traficul orașului, ansamblul rezidențial Rainbow by Casa Nobel este situat pe Strada Nicolae Labiș la numărul 86 și este compus din 3 clădiri tip vilă cu regim de înălțime P+2E+M și 3 clădiri cu regim de înaltime P+4E.

Ansamblul rezidențial va include apartamente noi tip garsonieră, 2 camere, 3 camere, 3 camere la mansardă cu terase spațioase însumând 276 de apartamente care vor întregi noul cartier.

În incinta proiectului rezidențial se vor amenaja locurile de parcare, drumul de acces, zone verzi, spații comune, grădini private pentru apartamentele de la parter, post trafo pentru branșamentul instalației electrice, rampe de colectare a gunoiului menajer, alei pietonale.

Clădirile vor avea structura de rezistență din beton armat, zidărie interioară și exterioară din caramidă ceramică cu goluri. Vor fi termoizolate cu vată bazaltică de 10 cm, iar tâmplăria PVC Salamander cu 7 camere și 3 foi de sticlă vor asigura un bun confort termic și fonic.

Apartamentele se pot achiziționa direct de la dezvoltator prin diferite modalități de plată: Integrală, Eșalonată, Credit Prima Casa sau Credit Ipotecar.

Pentru o bună funcționalitate, fiecare scară este prevăzută cu lift Schindler, iar contorizarea utilităților este făcută separat pentru fiecare apartament (contoarele fiind amplasate în spații special amenajate la fiecare nivel).

Apartamentele au o structură modernă, iar finisajele și materialele sunt de cea mai bună calitate, provenite de la furnizorii noștri de încredere. Structurile apartamentelor sunt completate de finisaje ce pot fi alese din colecțiile pe care le punem la dispoziție clienților în texturi și culori variate și moderne.

Echipa noastră ține cont de preferințele dumneavoastră și vă este alături pentru a vă ajuta să vă alegeți apartamentul perfect nevoilor și dorințelor dumneavoastră în care să petreceți cele mai frumoase momente și să vă bucurați întreaga viață.

Locație excepțională:

  • În apropierea Coresi Mall
  • Amplasat într-o zona cu regim de înaltime mic
  • Zonă liniștită departe de trafic

Apartamente

Garsoniere

Apartamente 2 camere

dormitor mrz 1

Apartamente 3 camere

buc 2 mrz3333

Currently, the Tractorul area has become one of the most popular areas in Brașov for new homes, both by young families and by people who want to settle in the city.

The development plans of this area are also supported by the efforts of the local authorities, which develop the infrastructure, in accordance with the zonal, pro-European urban plan.

Payment methods

Plată integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale.

Plata în 3 tranșe

Dacă nu dispuneți de toți banii odată, puteți plăti eșalonat

Prima casă

Unul dintre cele mai mici avansuri de pe piața imobiliară.

Credit ipotecar

Vă oferim gratuit servicii de consultanță financiară!

Materiale și finisaje

Când vine vorba despre locuința ta nu există loc de compromisuri.
Realizarea apartamentelor Casa Nobel nu ar fi posibilă fără contribuția celor mai buni producători de materiale și finisaje:

en_USEnglish