Simplitate și confort! Așa pot fi definite apartamentele din proiectele Casa Nobel!

Casa Nobel este unul dintre primii investitori din zona Tractorul și reprezintă o redefinire a spațiului urban, unde se îmbină modernitatea, armonia și lifestyle-ul și care vă pune la dispoziție diverse servicii și funcţionalităţi unice!

Casa Nobel dezvoltă în zona Tractorul, în imediata apropiere a Mall-ului Coresi, 1.340 de apartamente în clădiri cu regim diferit de înălțime, în trei proiecte inedite, toate fiind situate pe str. Nicolae Labiș.

Copiii se vor bucura de locuri de joacă amenajate special pentru ei.
Dorim ca toate aceste proiecte să devină un tot unitar, conturându-se astfel un cartier modern și liniștit, cu toate facilitățile necesare, în care viitori locatari să trăiască în armonie, înconjurați de natură, lipsiți de griji sau nevoi. Un loc în care viața să prospere!

Poziționate strategic într-o zonă în plină dezvoltare, apartamentele Casa Nobel sunt special create pentru toți cei care vor să locuiască sau să investească într-o zonă linistită, retrasă de aglomerația orașului, dar în proximitatea unora dintre punctele de interes ale orașului Brașov, având în apropiere atât zone de divertisment, birouri, școli, grădinițe.

La sfârșitul anului 2018, am finalizat și predat cu succes 275 de apartamente, aceasta fiind o dovadă că suntem o companie de încredere și ambițioasă îndreptată întotdeauna către nevoile clienților noștri.

În noile proiecte aducem un plus apartamentelor noastre prin finisaje moderne și o calitate superioară a materialelor folosite, dar și prin îmbunătățirea funcționalității apartamentelor.

Toate tipurile de apartamente disponibile în proiectele Casa Nobel sunt decomandate, cu bucătării închise, dar și amenajări open space. Poziționarea lor este perfectă, estică sau vestică astfel încât vă veți bucura de lumina naturală în orice moment al zilei. Suprafețele apartamentelor sunt foarte bine optimizate și gândite astfel încât vă puteti amenaja apartamentul mult dorit după preferințele dumneavoastră. Echipa Casa Nobel vă va asista de la semnarea antecontractului de vânzare - cumpărare până la predarea și mentenanța ulterioară a apartamentului.

Tipurile de apartamente sunt variate:

Echipa de vânzări Casa Nobel îți stă mereu la dispoziție!

Currently, the Tractorul area has become one of the most popular areas in Brașov for new homes, both by young families and by people who want to settle in the city.

The development plans of this area are also supported by the efforts of the local authorities, which develop the infrastructure, in accordance with the zonal, pro-European urban plan.

en_USEnglish