Complexul rezidențial Casa Nobel beneficiază de toate utilitățile necesare: gaz, apă, energie electrică, internet, televiziune.

Proiectul este gândit pentru a oferi deplină intimitate locatarilor: blocurile au parcări private, dotate cu bariere.

Fiecare clădire a ansamblului este prevăzută cu ascensor și boxă comună pe fiecare etaj, pentru depozitarea cărucioarelor, bicicletelor sau a altor obiecte voluminoase.

Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție, ușile de acces in bloc sunt prevăzute cu interfon,  casa scării este  luminoasa, si spatiosa.

Apartamentele se predau la cheie, fiiind dotate si finisate cu : gresie, faianta,parchet, centrala termica individuala pe gaz (Viessman), geamuri termopan.

Calitate materiale

Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maximă calitate: gresie și faianță premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), geamuri termopan cu tâmplărie PVC (Salamander), obiecte sanitare de ultimă generație.

Fiecare proprietar al ansamblului Casa Nobel va beneficia și de servicii post-vânzare, prin care va putea obține informațiile necesare în rezolvarea chestiunilor administrative.

Casa_Nobel_1C_13
Casa_Nobel_1C_15
Casa_Nobel_1C_21
Casa_Nobel_1C_26
Casa_Nobel_2C_02
Casa_Nobel_2C_04
Casa_Nobel_2C_12
Casa_Nobel_2C_18
Casa_Nobel_2C_31
Casa_Nobel_3C_03
Casa_Nobel_3C_17
Casa_Nobel_3C_35
Casa_Nobel_3C_41
Casa_Nobel_int_04
Casa_Nobel_int_06
Casa_Nobel_int_10
Casa_Nobel_Test_03
Casa_Nobel_Test_06