Câte apartamente se construiesc in Cartierul Casa Nobel?

Planul de construcție prevede construirea a peste 2200 de locuințe în mai multe etape.

Prima etapă a demarat în 2010, cu 205 de locuințe situate în  5 clădiri pe un regim de înălțime P+4.   Locuințele au fost finalizate în anul 2014.

Următoarele peste 1600 de locuințe prevăzute în proiectul Casa Nobel  fac  parte din a treia fază a construcțiilor , iar demararea lucrărilor  va începe în 2016, estimând un termen de livrare al tuturor apartamentelor din complexul nostru rezidențial,  in 2020. 

Ce fel de locuințe construiți ?

Apartamentele pe care le construim sunt de  mai multe tipuri:

  • garsoniere
  • studio-uri
  • apartamente de 2 camere
  • apartamente de 3 camere.

Apartamentele din cartierul nostru au structuri generoase, decomandate, camerele fiind spațioase si luminoase.

Care sunt termenele de finalizare pentru blocurile puse în vânzare?

Primele 5 clădiri din Casa Nobel sunt deja finalizate. În aceste clădiri mai avem disponibile doar câteva apartamente tip 3 camere. Vezi disponibilitatea AICI .

Din ce sunt construite blocurile?

  • Clădirile sunt construite din cărămidă tip Porotherm de 25 cm, fiind izolate termic  la exterior, cu polistiren expandat de 10 cm grosime, peste care se aplică stratul final de tencuială decorativă;
  • Peste șapă se aplică un strat de polistiren extrudat,  pentru a asigura  izolația termică și fonică între etaje;
  • Compartimentările interioare sunt realizate integral din cărămidă, pentru a asigura atât rezistența pereților interiori, dar și pentru a beneficia de  o mai bună fonoizolație între încăperi;
  • Absolut toți pereții interiori vor fi din cărămidă.

De ce construcție din cărămidă?

Cărămida este unul dintre cele mai vechi și durabile materiale de construcție. De asemenea este unul dintre materialele cele mai utilizate in  construcţia unei locuinte. În prezent evoluția acestui material oferă nenumărate posibilități de design, precum și o excelentă eficiență energetică. O casă din cărămidă este călduroasă, poate să „trăiască“ mai bine de 100 de ani .

Ne putem alege finisajele?

Da, oferim posibilitatea clienților noștri de a-și personaliza locuința si de a-și pune amprenta în alegerea finisajelor. Astfel, optând pentru un apartament în Casa Nobel, veți avea posibilitatea de a vă  alege modelul de parchet, gresie, faianță, culoarea ușilor din apartament dintr-o gamă destul de generoasă pe care v-o punem la dispoziție.

Care este situatia utilităților in momentul mutării în apartament?

Toate utilitățile sunt funcționale la data mutării în apartament. Apă, curent electric, gaz, cablu tv…clădirile si locuințele sunt racordate la toate utilitățile , cumpărătorul trebuind după mutarea în apartament doar să își încheie în nume propriu contractele cu furnizorii de utilități. 

Ce înseamnă "locuință la cheie"?

Locuințele din cartierul Casa Nobel se predau la cheie. Locuința la cheie deține, în plus față de casa la roșu, toate finisajele (interioare si exterioare, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice ), dar si racordarea la toate utilitățile. Cumpărătorul trebuie să vină doar cu mobila, apartamentul fiind în totalitate amenajat.

Există locuri de joacă pentru copii ?

În  Casa Nobel ne gândim la siguranța copiilor dumneavoastră. De aceea, in cartierul nostru sunt prevăzute  locuri de joacă pentru copii, cu  leagăne si topogan.  Spațiile de joacă sunt amenajate, si din motive de siguranță ,  urmează ca ele să fie dotate și cu mobilierul de exterior  doar după finalizarea construcțiilor fazei a II-a , respectiv la sfârșitul anului 2017.

Cum se rezervă un apartament?

Pentru a rezerva un apartament, se încheie un antecontract de vânzare-cumpărare  și se   achită un minim de 5% din valoarea locuinței alese .

Există mijloace de transport?

Da, în apropierea cartierului circulă mai multe mijloace de transport în comun. Astfel, veți avea la îndemână trasportul cu autobuzul  pe mai multe rute, care fac legătura cu zonele principale din oraș . Iată  rutele care circula în apropierea cartierului nostru:  2, 7, 8,9,15,30.