Casa Nobel este un proiect imobiliar rezidențial amplu din Brașov, calitate premium, dezvoltat cu capital străin, propriu. 

Conceput de către o echipă consacrată formată din arhitecți, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, ansamblul rezidențial Casa Nobel vă oferă construcții sigure și durabile.

Obiectivele noastre

Obiectivele pe care și le propune Casa Nobel sunt ambițioase, dar perfect realiste, bazându-se pe puterea financiară a investitorilor aflați la conducerea proiectului rezidențial. 

Ne propunem dezvoltarea unui cartier rezidențial elegant de cca 2200 de locuințe în Brașov, în zona Tractorul. Locuințele care se vor preda la cheie, sunt amplasate în blocuri intime de 35 sau 45 de apartamente per clădire, pe un regim de înălțime mediu, respectiv de P+4.

Dezvoltarea cartierului se va realiza in 3 faze:

  1. prima fază Casa Nobel a fost încheiată în 2014;
  2. a doua fază a început în 2015 prin proiectul denumit Grandis Residence by Casa Nobel;
  3. a treia fază va demara în anul 2017.

Construcția complexului rezidențial a demarat în 2010, și se estimează că până la sfârșitul anului 2021, întregul ansamblu rezidențial compus din 2200 de locuințe să fie finalizat și livrat integral.