Apartamente: Îți oferim o locuință sigură și durabilă

Apartamentele din ansamblul rezidențial Casa Nobel sunt foarte bine gândite, folosim doar materiale de construcție de bună calitate, finisajele sunt lucrate atent si îngrijit, iar locuințele se predau la cheie.

Primești locuința la cheie! Tot ce îți rămâne de făcut este să îi dai viață noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău… și te vei simți Acasă!

Având o priveliște extraordinară spre Vârful Tâmpa și fiind totodată situat foarte aproape de mall-ul Coresi, cel mai mare centru comercial al Brașovului, Casa Nobel este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc un cămin, o casă nouă cu toate condițiile, la doi pași de oraș!

Garsoniere

Suprafețe

de la
40 m2
+ terasă

Prețuri

de la
41.900 €
TVa inclus

Apartamentele cu o cameră sunt ideale atât pentru persoanele singure - indiferent de vârsta pe care o au – cât și pentru cuplurile moderne, mereu în formă, deseori pe drumuri, dar care mereu își doresc să se întoarcă în intimitatea căminului propriu! Spațiul garsonierei este bine compartimentat, spațios și totodată ergonomic.

Amplasamentul ales pentru dezvoltarea ansamblului Casa Nobel oferă tuturor locatarilor o viață confortabilă, modernă, citadină, dar foarte aproape… de natură!

 

Apartamente cu 2 camere

Suprafețe

de la
55 m2
+ terasă

Prețuri

de la
56.900 €
TVa inclus

Căminul croit pe nevoile VOASTRE!

Apartamentele cu 2 camere sunt optim proiectate pentru a oferi locatarilor spațiul necesar pentru un trăi cât mai confortabil. Spațiul locativ este excelent echilibrat, începând cu holul de acces și baia perfect ergonomică, până la încăperile destinate fiecărui membru al familiei: o bucătărie caldă și primitoare, un living spațios si relaxant, un dormitor intim, decomandat.

Primești locuința la cheie! Tot ce îți rămâne de făcut este să îi dai viață noului tău apartament personalizându-l cu un mobilier pe gustul tău… și te vei simti Acasă!

Apartamente cu 3 camere

Suprafețe

de la
72 m2
+ terasă

Prețuri

de la
69.000 €
TVa inclus

Ați găsit locul compatibil cu VOI!

Apartamentele cu 3 camere sunt gândite pentru toți cei care au nevoie de un spațiu locativ mai extins, indiferent că este nevoie de o cameră pentru copii, sau o cameră extra cu destinație personalizată.

Apartamentul este compus din hol, două dormitoare, două băi, bucătărie și living. Confortul este deplin atât pentru adulți, cât și pentru copii, fiecare având la dispoziție propriul spațiu, intim, dar și camerele comune în care familia poate să se bucure de momente fericite și relaxante!

Dotări și finisaje


Complexul rezidențial Casa Nobel beneficiază de toate utilitățile necesare: gaz, apă, energie electrică, internet, televiziune. Proiectul este gândit pentru a oferi deplină intimitate locatarilor: blocurile au parcări private. Fiecare clădire a ansamblului este prevăzută cu ascensor. Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție, ușile de acces in bloc sunt prevăzute cu videointerfon, casa scării este luminoasa, si spatiosa.

Apartamentele se predau la cheie, fiiind dotate si finisate cu: gresie, faianta, parchet, centrala termica individuala pe gaz (Viessman), geamuri termopan. Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maximă calitate: gresie și faianță premium, parchet laminat triplu stratificat (import Germania), geamuri termopan cu tâmplărie PVC (Salamander), obiecte sanitare de ultimă generație.

Fiecare proprietar al ansamblului Casa Nobel va beneficia și de servicii post-vânzare, prin care va putea obține informațiile necesare în rezolvarea chestiunilor administrative.

 
55d31120782048.28035980.441x297
55d5c3c66314b0.48563860.441x297
shutterstock_133777280
shutterstock_162335219
shutterstock_37026154