Primește actualizări din 'Articole din presă':  Aboneaza-te la actualizări prin RSS pentru această categorie
In 21 decembrie 2015 a avut loc marea extragere din Grandis Residence by Casa Nobel: marele premiu FORD FOCUS

Evenimentul mult-asteptat a avut loc in cadrul localului Lux Divina Brasov - o locatie deosebita, plasata in imediata apropiere a complexului imobiliar. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta unui notar public ce a supravegheat procesul extragerii, dar si in prezenta a 85 de familii de proprietari din Grandis Residence participante la concurs si a prietenilor acestora.

Ritm alert de construire la Grandis Residence Brașov

Ne bucuram sa va dam vesti bune si sa va tinem la curent cu stadiul constructiilor din complexul rezidential Grandis Residence by Casa Nobel. Ne-ati ales, ati avut incredere noi…iar noi ne mentinem pe pozitie exact cum am promis!

Peste 100 de apartamente vandute in 100 de zile la Grandis Residence by Casa Nobel

Ultimele noutati de la Grandis Residence By Casa Nobel: peste 100 de apartamente vandute in 100 de zile. Vom rasplati cu drag 3 norocosi la Tombola Craciunului, concurs in care sunt inscrisi automat toti proprietarii Grandis Residence!

TOMBOLA DE CRACIUN: Poti castiga o masina FORD FOCUS nou-nouta, daca alegi sa devii unul dintre proprietarii Grandis Residence by Casa Nobel Brasov pana in 18 Decembrie 2015!

Noi, la Grandis Residence, ne respectam si ne premiem clientii! Dorim sa rasplatim alegerea clientilor nostri printr-un gest simplu, de bun-venit: oferim cadou un autoturism FORD FOCUS.

Constructia noului ansamblu rezidential GRANDIS RESIDENCE din Brasov a demarat! Continuam astfel dezvoltarea proiectului imobiliar de succes Casa Nobel

La 5 ani de la lansarea proiectului Casa Nobel, dupa finalizarea a peste 200 de apartamente realizate la termen , dezvoltatorul Casa Nobel trece la faza a II-a a proiectului, construind Grandis Residence, in prelungirea cartierului deja existent, dezvoltand un nou proiect rezidential – Grandis Residence.

Peste 60 de locuinte vandute in ansamblul rezidential GRANDIS RESIDENCE Brasov, la aproape 2 luni de la debutul proiectului

Proiectul imobiliar GRANDIS RESIDENCE by Casa Nobel, se dovedeste a fi un real succes pe piata rezidentiala din Brasov, in concordanta cu estimarile prealabile ale dezvoltatorilor, SC INSIGRA SRL si SC B&H APARTMENTS SRL.

A demarat constructia primelor 3 cladiri din noul ansamblu rezidential GRANDIS RESIDENCE, dezvoltat in continuarea proiectului imobiliar Casa Nobel!

Cel mai recent proiect imobiliar de pe piata brasoveana, GRANDIS RESIDENCE, vine pe piata imobiliara ca urmare a succesului inregistrat de proiectul Casa Nobel, lansat in urma cu 5 ani , care s-a finalizat cu un numar de 205 apartamente, predate la cheie.