Plata integrală: Beneficiază de cea mai bună ofertă!

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală! În acest caz, apartamentul pe care îl dorești poate fi achitat integral în termen 1 lună de la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare.

Vezi detalii

Plata integrală

Plata în tranșe: Investește eșalonat

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în 3 tranșe. Alegând acest tip de achiziție, veți beneficia de un preț avantajos pentru locuința dumneavoastră.

Vezi detalii

Plata în tranșe

Apelează la un credit ipotecar!

Dorești o locuință nouă, dar ai nevoie de finanțare si nu dispui de avansul necesar?Acum este mult mai usor: va oferim posibilitatea de a plati avansul cerut de banca ESALONAT, in rate direct la dezvoltator, pana la primirea locuintei.
Cere relații consultanților noștri și primești informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar!

Vezi detalii

Plateste cu credit ipotecar

 

Prima Casă: Alege cea mai simplă variantă de a deveni proprietar!

Acum este foarte ușor să devii proprietarul unui apartament! Accesezi un credit prin programul guvernamental Prima Casă, plătești cel mai mic avans de pe piața imobiliară și obții cele mai mici rate la bancă, pe care începi să le plătești doar după ce îți primești locuința!

Vezi detalii

Plata prin programul Prima Casă

Rate la dezvoltator

Optează pentru plata în rate direct la dezvoltator. Fără adeverințe de salariu, fără dovezi de vechime… doar cu buletinul! Vei plăti un avans de 40% la încheierea contractului, iar restul de 60% îl vei achita în tranșe lunare fixe pe maxim 5 ani.

Vezi detalii

Rate direct la dezvoltator