Imagine Tampa Brasov de pe drum spre Poiana Brasov (C) Cristian Cotovan

Cuvântul-cheie care descrie cel mai bine proiectul de locuințe Casa Nobel este INTIMITATE. Avantajul acestui proiect este că toate blocurile sunt compacte, intime, cu un regim de joasă înălțime, pentru a fi realmente cât mai aproape de natură!

Dezvoltatorul a ales ca atât faza I a proiectului Casa Nobel, cât și faza II prin proiectul Grandis Residence să se ridice pe un regim de înalțime de doar P+4, lăsând suprafețele verzi să domine complexul rezidențial. Acordăm atenție detaliilor, și știm că este important să locuiești într-un ambient plăcut, de aceea optând pentru Casa Nobel, vă puteți bucura nu doar de o locuință de calitate, dar și de un complex rezidențial aerisit, cu vedere spre munți, împrejmuit de spații verzi amenajate și întreținute cu grijă.

Sanatate, familie sanatoasa, mediu inconjurator