Apartamente noi


Vă oferim apartamente  tip Studio, 2 camere si 3 camere. Locuințele se predau la cheie,  beneficiind de toate finisajele si dotările necesare: gresie , faianță, parchet, centrală proprie de apartament, geamuri termopan, obiecte sanitare.  Tot ce vă rămâne de facut este să îl personalizați  cu un mobilier pe gustul dvs…și vă veți simți Acasă!

Avantaj: Achiziționând un Apartament în Casa Nobel veți primi in prețul apartamentului și un Loc de Parcare!

Vezi apartamentele

Modalități de plată


Ne-am gândit la fiecare dintre dumneavoastră, de aceea am diversificat tot mai mult modalitățile de achiziție ale unui apartament în Casa Nobel. Astfel, optând pentru un apartament în cartierul nostru puteți alege  oricare dintre variantele de plată: integral la încheierea contractului, în tranșe, prin credit ipotecar, prin programul Prima Casă, în rate direct la dezvoltator.

Tot ce vă rămâne de făcut este să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri imobiliari și să discutați în detaliu fiecare posibilitate de achiziție. 

De ce să alegi Casa Nobel?


Suntem o echipă consacrată formată din arhitecți, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor. Ne propunem obiective ambițioase, dar perfect realiste. Vă oferim construcții sigure și durabile.

Află mai multe

Clientul mereu pe locul I
Flexibilitate - ne dam peste cap sa va satisfacem dorintele
Exigenti - eficienta energetica
Ambitiosi

Facilități zonale


Complexul nostru rezidențial este poziționat strategic in apropiere de mall-ul Coressi unde puteți atât să rezolvați problema cumpărăturilor, dar și să vă petreceți timpul liber . În zona cartierului aveți acces la: transport în comun, benzinării, școli, clinici medicale, piața agro-alimentară, săli de fitness, patinoar, parc , cinema, restaurante, cafenele.

Localizare


Proiectul Casa Nobel, atât faza I (cu 205 apartamente), faza II - Grandis Residence by Casa Nobel (cu 390 apartamente),  cât și faza III (cu 1600 de apartamente) se dezvoltă în apropierea celui mai fierbinte punct al Brașovului  - Coresi Mall, deschis în partea nordică a orașului, în cartierul Tractorul.

În prezent,  aceasta zonă din Tractorul a devenit una dintre cele mai căutate din Brașov pentru locuințele noi, atât de către tinerele familii, cât și de către persoanele care doresc să se stabilească în oraș. Planurile de dezvoltare ale acestei zone, sunt susținute și prin demersurile autorităților locale, care dezvoltă infrastructura, în conformitate cu planul urbanistic zonal, pro-european.