Comunicate de presă

A demarat constructia primelor 3 cladiri din noul ansamblu rezidential GRANDIS RESIDENCE, dezvoltat in continuarea proiectului imobiliar Casa Nobel!

Data comunicat: 10.06.2014 18:30:25

Cel mai recent proiect imobiliar de pe piata brasoveana, GRANDIS RESIDENCE, vine pe piata imobiliara ca urmare a succesului inregistrat de proiectul Casa Nobel, lansat in urma cu 5 ani , care s-a finalizat cu un numar de 205 apartamente, predate la cheie. 

In urma bunei colaborari din cadrul primei faze de constructie a  ansamblului rezidential Casa Nobel, s-a creat un parteneriat ferm pentru dezvoltarea si finalizarea celei de-a doua faze a proiectului - Grandis Residence. Astfel, noii dezvoltatori sunt: SC INSIGRA SRL si  SC B&H APARTMENTS SRL, iar ei vor continua dezvoltarea cartierului Casa Nobel, sub denumirea Grandis Residence by Casa Nobel.

Complexul rezidential este estimat la o valoare investitionala de aproximativ 10 milioane de euro si va  cuprinde  in total 390 apartamente dispuse in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P+4, fiind compuse din studiouri, apartamente  cu 2 si 3 camere. Un numar de 8 cladiri apartin dezvoltatorului imobiliar SC Insigra SRL, iar 2 cladiri apartin SC B&H Apartments SRL. Ansamblul va beneficia, de asemenea, de spatii verzi, parcari amenajate, locuri de joaca, un spatiu comercial, o cafenea, precum si spatii de birouri.

Grandis Residence  se dezvolta in partea de nord a Brasovului, in cartierul Tractorul, una dintre cele mai active zone de pe piata imobiliara a orasului in ultimii ani. Ansamblul rezidential este amplasat la o distanta de doar 1 minut de Coresi Mall, un pol de atractie pentru shopping si divertisment,  si de doar 7 minute de centrul Brasovului. In zona Tractorul se gasesc de asemenea o multitudine de puncte economice, utilitare, dar si de petrecere a timpului liber: magazine, banci, farmacii, sali de conferinte, centre fitness, parcuri, piscine, patinoar etc.

Ansamblul Grandis Residence beneficiaza de toate utilitatile necesare unui mod de viata modern si confortabil, oferind locatarilor intimitate si deplina siguranta. Toate blocurile au parcari private, fiind dotate cu bariere de acces. Cladirile sunt construite cu materiale de constructie de maxima calitate, conform normelor in vigoare. Toate apartamentele sunt amenajate optim, cu structuri decomandate, si sunt atent finisate cu cele mai noi si moderne materiale de pe piata. Fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, consumurile de utilitati fiind contorizate individual.

Modalitatile de plata ale apartamentelor din complexul Grandis Residence sunt flexibile si sunt adaptate pentru mai multe tipuri de plata: plata integrală, plata în 3 transe, plata prin programul Prima Casă, plata in rate direct la dezvoltator. In plus, toti clientii care aleg Grandis Residence, primesc ca BONUS locul de parcare.

Preturile apartamentelor sunt extrem de accesibile:

  • apartamente tip studio, 40,70 mp utili  + terasa 4,02 mp:  de la 29.500 euro, cu tva inclus
  • apartamente cu 2 camere,  48,40 mp utili  + terasa 4,02 mp: 35.500 euro, cu tva inclus
  • apartamente cu 3 camere,  64,60 mp utili  + terasa 4,02 mp: 47.500 euro, cu tva inclus

In prezent, primele 3 cladiri ale complexului se afla in plina constructie, iar termenul de finalizare al acestora este prevazut pentru primavara-vara anului viitor, respectiv in aprilie-august 2016. Urmatoarele cladiri se vor preda la cheie incepand cu luna octombrie 2016, finalizarea tuturor celor 10 imobile  prevazute in proiectul Grandis Residence fiind estimata la sfarsitul anului 2017.

 Asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii si pentru a stabili o intalnire!

DANA STEMATE
Director Marketing GRANDIS RESIDENCE
Tel: 0730.665.671
Brasov, Str. Nicolae Labis, Nr.36
Birou vanzari :0753 888 000, 0731 350 350
E-mail: office@grandisresidence.ro
www.grandisresidence.ro
Cuvinte cheie: demarare, proiect, grandis residence, 3 cladiri, imobiliar, brasov