Comunicate de presă

Constructia noului ansamblu rezidential GRANDIS RESIDENCE din Brasov a demarat! Continuam astfel dezvoltarea proiectului imobiliar de succes Casa Nobel

Data comunicat: 10.08.2014 18:13:54

Proiectul imobiliar Grandis Residence este rezultatul succesului inregistrat de catre dezvoltatorul Casa Nobel, societate cu capital strain.

La 5 ani de la lansarea proiectului Casa Nobel, dupa finalizarea a peste 200 de apartamente realizate la termen , dezvoltatorul Casa Nobel trece la faza a II-a a proiectului, construind Grandis Residence, in prelungirea cartierului deja existent, dezvoltand un nou proiect rezidential –  Grandis Residence.

Complexul va fi compus din mai multe cladiri cu locuinte, spatii verzi, parcari, locuri de joaca amenajate pentru copii, dar si o cladire cu destinatia de spatiu comercial, cu cafenea, loc de distractii si spatii de birouri.

Grandis Residence este un proiect imobiliar premium, conceput unitar de catre o echipa consacrata formata din arhitecti, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali si peisagisti. Experienta noastra cuantifica peste 200 de edificii: am proiectat, construit,  finalizat si amenajat  locuinte noi, moderne si confortabile, pentru multe familii!  

Ansamblul rezidential  se dezvolta in Cartierul Tractorul, in apropierea celui mai fierbinte punct al Brasovului din ultimele luni, Coresi Mall, deschis in partea nordica a orasului. Odata cu deschiderea mall-ului, zona a devenit una dintre cele mai cautate zone ale Brasovului pentru locuintele noi, atat de catre tinerele familii, cat si de catre persoanele care doresc sa se stabileasca in orasul Brasov.  Astfel, Grandis Residence a devenit o alegere strategica pentru cumparatori.

Cartierul rezidential este situat la doar 5 minute de centrul Brasovului, iar in apropierea locatiei se gasesc numeroase puncte economice si de divertisment: mall, magazine, banci, farmacii, sali de conferinte, centre sportive,  parcuri.

Grandis Residence este alegerea optima pentru toti cei care vor sa traiasca intr-un cartier nou, modern, linistit. Proiectul  prevede construirea a 10 blocuri cu 4 nivele, avand in total un numar de 390 apartamente: studiouri, apartamente  cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Toate apartamentele vor fi finalizat anul viitor si vor fi predate dupa cum urmeaza:

  • - Cladirea G1 cu un total de 35 apartamente – august 2016
  • - Cladirea G2 cu un total de 45 apartamente – aprilie 2016
  • - Cladirea G3 cu un total de 35 apartamente – iulie 2016
  • - Cladirea G4  cu un total de 45 apartamente – noiembrie 2016
  • - Cladirea G5  cu un total de 35 apartamente –  octombrie 2016

Pentru toti cei care aleg proiectul nostru imobiliar, am prevazut diferite modalităţi de plată - plata integrală, plata în 3 transe, plata prin programul Prima Casă, plata in rate direct la dezvoltator: pentru plata integrala, preturile apartamentelor incep de la 29.500 euro (studiouri), 35.500 euro (2 camere) si 47.500 euro (3 camere), preturile avand tva-ul inclus.

Prin noul ansamblu de locuinte pe care il dezvoltam, Grandis Residence, avem sansa sa dovedim inca o data ca un proiect bun, trasat in detaliu pe plansele de desen, poate fi transpus 100% si in realitate, folosindu-ne de cea mai buna tehnologie si de cele mai bune materiale de constructie.  

Asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii si/sau pentru a stabili o intalnire!

DANA STEMATE 
Director Marketing GRANDIS RESIDENCE
Tel: 0730.665.671
Brasov, Str. Nicolae Labis, Nr.36
Telefoane showroom 0368 405 005 / 0753 888 000
E-mail: office@grandisresidence.ro
www.grandisresidence.ro

Cuvinte cheie: cartier, ansamblu, nou, brasov, apartamente, casa nobel, grandis residence