Comunicate de presă

TOMBOLA DE CRACIUN: Poti castiga o masina FORD FOCUS nou-nouta, daca alegi sa devii unul dintre proprietarii Grandis Residence by Casa Nobel Brasov pana in 18 Decembrie 2015!

Data comunicat: 10.09.2014 18:09:56

Cum te simti cand in sfarsit, reusesti sa ai casa ta, mult visata? Dar cum ar fi, daca bucuria ta ar fi inzecita, si odata cu noul tau apartament primesti cadou o masina? Nou-nouta, gata sa te poarte in orice destinatie ti-ai alege? Un autoturism pe care cu siguranta ti-l doresti, daca...nu ar fi atatea de cumparat intr-o casa noua: mobilier, electrocasnice, decoratiuni interioare…

Noi, la Grandis Residence, ne respectam si ne premiem clientii! Dorim sa rasplatim alegerea clientilor nostri printr-un gest simplu, de bun-venit: oferim cadou un autoturism FORD FOCUS.  

Toti cei care si-au cumparat deja un apartament, dar si cei care doresc sa devina proprietarii unui imobil in ansamblul Grandis Residence by Casa Nobel pana in data de 18 decembrie inclusiv, sunt inscrisi automat in acest concurs. Sansele de participare sunt egale pentru toti clientii nostri:  atat pentru cei care si-au aratat increderea in proiectul nostru imobiliar inca de la debutul vanzarilor in urma cu aproximativ trei luni, cat si pentru cei care ne aleg in perioada imediat urmatoare.

Chiar in apropierea sarbatorii Craciunului, in ziua de 21 decembrie 2015, la sediul Grandis Residence din Brasov va avea loc extragerea talonului castigator pentru un autoturism Ford Focus.  Prin tragere la sorti, vom afla cine este castigatorul unei masini noi-noute! Ne vom bucura sa aducem o veste atat de buna unuia dintre viitorii nostri locatari!

Mai multe detalii despre Tombola Clientilor puteti obtine sunand la numarul de telefon 0368.405.005 sau accesand site-ul nostru www.casanobel.ro, www.grandisresidence.ro

Despre GRANDIS RESIDENCE BRASOV

Ansamblul Grandis Residence by Casa Nobel este realizat de dezvoltatorii imobiliari SC INSIGRA SRL si  SC B&H APARTMENTS SR, si este estimat la o valoare investitionala de aproximativ 10 milioane de euro.

Complexul rezidential se construieste in zona de nord a Brasovului, in cartierul Tractorul, si va  cuprinde  in total 390 apartamente (studiouri si apartamente  cu 2 si 3 camere), dispuse in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P+4.

Termenul de finalizare al primelor 5 cladiri ale complexului este prevazut pentru anul 2016, iar celelalte 5 cladiri vor fi finalizate integral pana la sfarsitul anului 2017.

De la debutul noului proiect pana in prezent au fost deja vandute un numar de 70 de locuinte.

Date de contact:
DANA STEMATE 
- Director Marketing GRANDIS RESIDENCE -
Tel: 0730.665.671
Brasov, Str. Nicolae Labis, Nr.36
Birou vanzari :0753 888 000, 0731 350 350
E-mail: vanzari@casanobel.ro 
www.casanobel.ro
www.grandisresidence.ro

Cuvinte cheie: cadou, tombola, autoturism, ford focus, grandis residence. brasov, premiu