Comunicate de presă

Peste 100 de apartamente vandute in 100 de zile la Grandis Residence by Casa Nobel

Data comunicat: 10.10.2014 18:04:52

Anuntam cu multa placere ca peste 100 de apartamente din ansamblul rezidential brasovean Grandis Residence by Casa Nobel au fost vandute de la inceperea proiectului,  in aceasta vara.  Ne bucuram ca peste 100 de familii  au ales in ultimele 100 zile lucratoare sa devina proprietari in cartierul nostru, facand din Grandis Residence cea mai placuta destinatie…Acasa!

Acolo unde exista respect fata de clienti, acolo unde calitatea primeaza, iar promisiunile se transforma in fapte, acolo exista si incredere, iar increderea se regaseste in gestul simplu al clientilor de a te alege.

      Le multumim clientilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o. Vom sarbatori aceasta onoare de a fi devenit destinatia de suflet a peste 100 de familii intr-un timp atat de scurt,  prin a oferi la randul nostru mai multe premii in cadrul Tombolei Craciunului! 

Toti cei care sunt deja proprietari in Grandis Residence, dar si cei care vor alege proiectul nostru pana in data de 18 decembrie inclusiv, sunt inscrisi automat in acest concurs. In data de 21 decembrie, vom oferi cu mare drag un numar de 3 premii utile:

  • Locul I – un autoturism FORD FOCUS 2015
  • Locul II – un televizor LCD SAMSUNG
  • Locul III – un robot de bucatarie MOULINEX

Sansele de participare la concurs sunt egale pentru toti viitorii nostri locatari, iar prin tragere la sorti vom afla cine sunt marii castigatori!

Despre GRANDIS RESIDENCE BY CASA NOBEL

Ansamblul Grandis Residence by Casa Nobel este realizat de dezvoltatorii imobiliari SC INSIGRA SRL si  SC B&H APARTMENTS SRL, in baza unui parteneriat pentru construirea si finalizarea celei de-a doua faze a cartierului rezidential Casa Nobel. 

Complexul Casa Nobel este plasat in zona de nord a Brasovului, in cartierul Tractorul. Proiectul imobiliar a fost lansat pe piata brasoveana in urma cu 5 ani, a fost finalizat in anul 2014 si a cuprins un numar total de 205 locuinte predate la cheie.

Noul ansamblu rezidential Grandis Residence by Casa Nobel va  cuprinde  in total 390 apartamente dispuse in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P+4, fiind compuse din studiouri, apartamente  cu 2 si 3 camere. Complexul va beneficia de parcari, spatii verzi si locuri de joaca, dar va cuprinde si spatii comerciale si birouri.

In prezent, din totalul de 10 cladiri ale proiectului Grandis Residence by Casa Nobel, un numar de 4 cladiri se afla in plina constructie: primele 3 cladiri sunt vandute aproape integral, iar dintr-a patra cladire, jumatate dintre apartamente sunt deja vandute. Mai sunt disponibile spre vanzare aproximativ 6 cladiri si jumatate, ce vor fi construite conform planurilor: primele 5 cladiri ale complexului vor fi finalizate in 2016, iar celelalte 5 cladiri vor fi finalizate integral pana la sfarsitul anului 2017. 

Date de contact:
DANA STEMATE
Director Marketing GRANDIS RESIDENCE
Tel: 0730.665.671
Brasov, Str. Nicolae Labis, Nr.36
Birou vanzari :0753 888 000, 0731 350 350
E-mail: vanzari@casanobel.ro
www.casanobel.ro
www.grandisresidence.ro

Cuvinte cheie: noutati, grandis residence, brasov, apartamente, vandute, 100 zile, tombola, norocosi, proprietari