Comunicate de presă

Ritm alert de construire la Grandis Residence Brașov

Data comunicat: 10.11.2014 18:02:13

Ne bucuram sa va dam vesti bune si  sa va tinem la curent cu stadiul constructiilor din complexul rezidential Grandis Residence by Casa Nobel. Ne-ati ales, ati avut incredere noi…iar noi ne mentinem pe pozitie exact cum am promis!

Daca in  luna iunie a acestui an incepeam constructia primei cladiri din Grandis Residence by Casa Nobel,  acum in septembrie, la doar 3 luni de la demararea proiectului imobiliar,  incepem lucrarile de turnare a fundatiei a celei de-a patra cladiri din proiect!

Poate parea incredibil, dar avand o echipa de profesionisti cu peste  25 de ani de experienta in domeniu , am fost capabili ca de la demararea proiectului, sa incepem in fiecare luna constructia unei noi cladiri!  Astfel, in prezent, in decurs de doar  3 luni si jumatate am ridicat:

  • Cladirea 1 – pana la nivelul 2 din 4
  • Cladirea 2 – pana la nivelul 3 din 4
  • Cladirea 3 – pana la nivelul 1 din 4
  • Cladirea  4- am inceput  lucrarile de fundatie

Solicitarile sunt in continua crestere, brasovenilor le plac  locuintele noastre intime, elegante, care-ti creeaza sentimentul de Acasa,  zona in care sunt amplasate fiind o zona linistita, discreta.  Iar noi, Grandis Residence by Casa Nobel cunoastem un singur mod de a le oferi recunostinta pentru increderea acordata:  sa le oferim visul locuintei la cheie… LA TERMENUL STABILIT!

Cuvinte cheie: ritm, alert, construire, grandis residence, casa nobel, brasov